Ensemble zingen

o.l.v. Joost van der Linden van 25 mei tot 29 mei

Een Vlaams Drieluik

La Troupe de Fontaines gaat met Pinksteren 2023 kennis maken met Italiaanse madrigalen, Franse chansons, Duitse liederen en liturgische muziek van niet minder dan Philippus de Monte, Orlandus Lassus en Giaches de Wert, drie belangrijke Vlaamse componisten uit de Renaissance.
Nieuwsgierig, zing je graag 16e eeuws repertoire in een bezetting van klein tot groot én kun je zelfstandig de diverse werken instuderen, geef je dan op voor de workshopAan het einde van de driedaagse workshop zal er een concert worden gegeven op zondag 28 mei, aanvang 17.00 uur, in l’église Saint-Nicolas van Marville, een van oorsprong 13e-eeuwse kerk.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de workshop Een Vlaams Drieluik lopen voorspoedig. Op dit moment zijn alle stemgroepen reeds voltallig.Je kunt aangegeven middels het inschrijfformulier of je op de reservelijst zou willen worden geplaatst.

Prijzen Ensemble zingen

Dagverzorging: €290,-
Workshop: €106,-
Accomodatie: van €32,- tot €244,-

Maaltijden

De maaltijden zijn altijd vers, zelfgemaakt en waar mogelijk duurzaam. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de smaak! Geïnspireerd door het seizoen, zelfontwikkelde recepten en beproefde successen, stellen wij ieder jaar een nieuw menu samen.

We ontbijten, lunchen, borrelen en dineren gezellig samen in de gemeenschappelijke binnentuin of in de aangrenzende eetzaal met houtkachel.

Er is een uitgebreid ontbijt met voor ieder wat wils.

Bij de lunch is er een warme soep, een verse salade en spread met lekkere Franse kaasjes en vleeswaren.

Vóór het avondeten wordt er geborreld. Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs, de overige drankjes worden geturfd en aan het einde van de week afgerekend. Er is een dag vis, een dag vlees en twee dagen vegetarisch eten. Ben je vegetarisch of veganistisch? Geen probleem, geef dit aan op het inschrijfformulier.
Tijdens de pauzes staat er koffie, thee en wat lekkers klaar in de binnentuin.

Accommodatie

Voor het verblijf tijdens de workshop Ensemble Zingen kun je kiezen uit een mooi aanbod aan kamers of een Safaritent. Ook is er kampeergelegenheid in de pruimenboomgaard.

De kamers variëren in stijl, luxe en prijs. Voor vrijwel alle kamers geldt dat de woonkamer, keuken, buitenruimte en het sanitair gemeenschappelijk gebruikt worden. Alle kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden en een handdoeken set. Een overzicht van alle accommodaties met bijbehorende prijzen vind je hier.

 

Je geeft je eerste én tweede voorkeursaccommodatie aan op het inschrijfformulier. Op volgorde van inschrijving, beschikbaarheid en aangegeven voorkeuren wordt de accommodatie vervolgens aan je toegewezen. Mocht je voorkeursaccommodatie niet meer beschikbaar zijn dan zoeken wij samen naar een alternatief. Na definitieve toewijzing van het onderdak wordt de factuur opgemaakt en ontvang je deze per mail.

Heb je op voorhand nog vragen over de accommodatie? Neem dan contact op met Roos.

‘Collectieve zangles, positieve zangfeedback, zo geïnspireerd uit Fontaines terugkomen, aandacht voor tekst maakt muziek zo veel aansprekender, het je veilig voelen om iets nieuws te proberen, met humor en motivatie zingen en met energie voor weken terug keren naar huis!’

Tjerkje Duinkerken

Scroll to Top