Ensemble zingen

o.l.v. Joost van der Linden van 16 mei tot 20 mei

Het werken aan en uitvoeren van 16e eeuwse vocale muziek blijkt een ware voltreffer: de repetities in diverse formaties, de heldere akoestiek van de Saint-Michel, pareltjes van composities van Vlaamse en Franco-Vlaamse componisten gecombineerd met een prachtige rustgevende omgeving  en een heerlijke culinaire verzorging maken deze workshop tot een geliefd terugkerend evenement in Fontaines St. Clair.  In het voorjaar van 2024 gaan we kennis maken met het Franse chanson uit de Renaissance. Met Jouyssance vous donneray gaan we op zoek naar plezier, verdriet, genot en elementen uit de natuur: geliefde thema’s bij dichters en componisten uit de Renaissance.

Inschrijven

Ook in 2024 blijkt de workshop ensemble zingen weer opnieuw veel zangers te trekken. Voor Jouyssance vous donneray is er nog plek voor twee tenoren.

Ben je sopraan, alt of bas, dan kun je wel je naam op de reservelijst laten plaatsen. Nadat een volledig ingevuld inschrijfformulier is ontvangen, kunnen we jouw naam toevoegen aan deze reservelijst.

Prijzen Ensemble zingen 2024

Dagverzorging: € 296,-
Workshop: € 112,-
Accomodatie: van € 33,- tot € 249,-

Maaltijden

De maaltijden zijn altijd vers, zelfgemaakt en waar mogelijk duurzaam. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de smaak! Geïnspireerd door het seizoen, zelfontwikkelde recepten en beproefde successen, stellen wij ieder jaar een nieuw menu samen.

We ontbijten, lunchen, borrelen en dineren gezellig samen in de gemeenschappelijke binnentuin of in de aangrenzende eetzaal met houtkachel.

Er is een uitgebreid ontbijt met voor ieder wat wils.

Bij de lunch is er een warme soep, een verse salade en spread met lekkere Franse kaasjes en vleeswaren.

Vóór het avondeten wordt er geborreld. Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs, de overige drankjes worden geturfd en aan het einde van de week afgerekend. Er is een dag vis, een dag vlees en twee dagen vegetarisch eten. Ben je vegetarisch, veganistisch of heb je een dieet? Geen probleem, geef dit aan op het inschrijfformulier. Bij ingewikkelde diëten nemen we even contact op voor overleg of het mogelijk is.
Tijdens de pauzes staat er koffie, thee en wat lekkers klaar in de binnentuin.

Accommodatie

Voor het verblijf tijdens de workshop Ensemble Zingen kun je kiezen uit een mooi aanbod aan kamers en er is kampeergelegenheid in de pruimenboomgaard.

De kamers variëren in stijl, luxe en prijs. Voor vrijwel alle kamers geldt dat de woonkamer, keuken, buitenruimte en het sanitair gemeenschappelijk gebruikt worden. Alle kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden en een handdoeken set. Een overzicht van alle accommodaties met bijbehorende prijzen vind je hier.

 

Je geeft je eerste én tweede voorkeursaccommodatie aan op het inschrijfformulier. Op volgorde van inschrijving, beschikbaarheid en aangegeven voorkeuren wordt de accommodatie vervolgens aan je toegewezen. Mocht je voorkeursaccommodatie niet meer beschikbaar zijn dan zoeken wij samen naar een alternatief. Na definitieve toewijzing van het onderdak wordt de factuur opgemaakt en ontvang je deze per mail.

Heb je op voorhand nog vragen over de accommodatie? Neem dan contact op met Roos.

‘Collectieve zangles, positieve zangfeedback, zo geïnspireerd uit Fontaines terugkomen, aandacht voor tekst maakt muziek zo veel aansprekender, het je veilig voelen om iets nieuws te proberen, met humor en motivatie zingen en met energie voor weken terug keren naar huis!’

Tjerkje Duinkerken

Scroll naar boven