Adem Retraite

Door Roos en Dorien van 8 mei tot 12 mei

Laat je verwonderen door de kracht van het verbonden ademhalen die zorgt voor meer ruimte in je lijf. Je kunt je systeem ‘vrij ademen” van oude bagage die je niet meer nodig hebt en wordt extra effectief door de trauma release ervaring die je tevens in deze week kan opdoen.

Mijmer tijdens een stilte wandeling in de prachtige bosrijke omgeving en verstil tijden een zachte yoga les. Laat je meenemen door de kracht van kou in de bron van Fontaine voor je fysieke gezondheid en je mentale weerbaarheid en warm je op in de sauna.

Of je nou zoekt naar een koers of rust en ruimte, in een groep met maximaal 10 vrouwen zal je herkenning en erkenning vinden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar Roos om je aan te melden, dan ontvang je van haar het inschrijfformulier.

Prijzen Adem Retraite

Dagverzorging en workshop: €,-
Accommodatie: van €,- tot €,-

Maaltijden

De maaltijden zijn altijd vers, zelfgemaakt en waar mogelijk duurzaam. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de smaak! Geïnspireerd door het seizoen, zelfontwikkelde recepten en beproefde successen, stellen wij ieder jaar een nieuw menu samen.

We ontbijten, lunchen en dineren gezellig samen in de gemeenschappelijke binnentuin of in de aangrenzende eetzaal met houtkachel.

Het ontbijt bestaat uit vers fruit, yoghurt, noten, creusly en een fruit shake.

Bij de lunch is er een warme soep, een verse salade en spread met lekkere Franse kaasjes.

Het avondeten is bereidt met veel groenten en heerlijk rijk van smaak. Er is elke avond een lekker toetje. De drankjes worden geturfd en aan het einde van het weekend afgerekend.

Tijdens het eten en tijdens de pauzes staat er koffie en thee klaar.

Heb je vragen over het eten of een ingewikkeld dieet? Neem dan gerust contact met ons op.

Accommodatie

Voor het verblijf tijdens de Adem Retraite kun je kiezen uit een mooi aanbod aan kamers. Ook is er kampeergelegenheid in de pruimenboomgaard.

De kamers variëren in stijl, luxe en prijs. Voor vrijwel alle kamers geldt dat de woonkamer, keuken, buitenruimte en het sanitair gemeenschappelijk gebruikt worden. Alle kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden en een handdoeken set. Een overzicht van alle accommodaties met bijbehorende prijzen vind je hier.

Je geeft je eerste én tweede voorkeursaccommodatie aan op het inschrijfformulier. Op volgorde van inschrijving, beschikbaarheid en aangegeven voorkeuren wordt de accommodatie vervolgens aan je toegewezen. Mocht je voorkeursaccommodatie niet meer beschikbaar zijn dan zoeken wij samen naar een alternatief. Na definitieve toewijzing van het onderdak wordt de factuur opgemaakt en ontvang je deze per mail.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

‘Alles heeft zoveel gedaan met mijn persoonlijke groei. Met name de ademsessies, die ik zo spannend vond, waren zo indrukwekkend. En bij het dippen in het meer heb ik ook zoveel overwonnen. Eigenlijk heeft alles indruk gemaakt. Het klopte en kwam op het juiste moment. De ademsessies waren heel intens. Het eten was heerlijk! De cacao ceremonie was met de klankschalen daarna een bijzondere ervaring!’

Scroll naar boven