Alexander Techniek

door Doris en Maaike van 6 juli tot 12 juli

Wil je leren hoe je pijn kan voorkomen en verhelpen en meer rust kan brengen in je dagelijks leven? Kom dan naar de Alexander Techniek zomerweek in Fontaines. De Alexander Techniek is een goed bewaard geheim onder professionele musici, dansers en acteurs: het leert je een betere coördinatie en moeiteloos opgerichte houding. Daardoor ervaar je meer zelfvertrouwen, worden je bewegingen efficiënter en soepeler en krijg je een betere ademhaling. Je krijgt 4 individuele lessen en er zijn 9 groepsworkshops. Daarnaast heb je tijd voor jezelf om te lezen en te genieten van de mooie natuur en het heerlijke eten van Fontaines! 

Inschrijven

Stuur een mailtje naar Maaike om je aan te melden, dan ontvang je van haar het inschrijfformulier.

Prijzen Alexander Techniek

Dagverzorging: € 344,-
Workshop: € 599,-
Accommodatie: van € 259,- tot € 325,-

Maaltijden

De maaltijden zijn altijd vers, zelfgemaakt en waar mogelijk duurzaam. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de smaak! Geïnspireerd door het seizoen, zelfontwikkelde recepten en beproefde successen, stellen wij ieder jaar een nieuw menu samen.

We ontbijten, lunchen en dineren gezellig samen in de gemeenschappelijke binnentuin of in de aangrenzende eetzaal met houtkachel. Alle maaltijden zijn vegetarisch. 

Het ontbijt bestaat uit brood met hartig en zoet beleg, yoghurt met granola, fruit en verse jus.

De lunch bestaat uit heerlijk frans zuurdesembrood en stokbrood met Franse kaasjes, een eitje en rauwkost.

Het diner bestaat uit veel groenten en andere vegetarische lekkernijen. De drankjes worden geturfd en aan het einde van de week afgerekend. Heb je een dieet? Meestal kunnen we daar rekening mee houden. Geef het aan op het inschrijfformulier. Mochten we daar vragen over hebben dan nemen we contact met je op.

Tijdens de pauzes staat er koffie, thee en wat lekkers klaar in de binnentuin.

Heb je vragen over het eten of een ingewikkeld dieet? Neem dan contact op.

Accommodatie

Voor het verblijf tijdens de Alexander Techniek week kun je kiezen uit een mooi aanbod aan kamers. 

De kamers variëren in stijl, luxe en prijs. Voor vrijwel alle kamers geldt dat de woonkamer, keuken, buitenruimte en het sanitair gemeenschappelijk gebruikt worden. Alle kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden en een handdoeken set. Een overzicht van alle accommodaties met bijbehorende prijzen vind je hier.

Je geeft je eerste én tweede voorkeursaccommodatie aan op het inschrijfformulier. Op volgorde van inschrijving, beschikbaarheid en aangegeven voorkeuren wordt de accommodatie vervolgens aan je toegewezen. Mocht je voorkeursaccommodatie niet meer beschikbaar zijn dan zoeken wij samen naar een alternatief. Na definitieve toewijzing van het onderdak wordt de factuur opgemaakt en ontvang je deze per mail.

Heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact met ons op.

‘Deelname aan de Alexander Techniek zomerweek met Maaike en Doris heeft me veel bewuster gemaakt van mijn bewegingspatronen en gewoontes. Het heeft me geïnspireerd om wegen te vinden om gemakkelijker en vrijer te bewegen. Een geweldige week met twee zeer bevlogen en inspirerende docenten!’

Anthony, musicus

Scroll naar boven