Annulering, Aankomst&Vertrek, Honden

Annulering: Binnen 1 week voor de aankomstdatum brengen wij 85% van het totale bedrag in rekening, tussen 1 en 3 weken 60%, tussen 3 en 6 weken 30% (met een minimum van 200 euro). De aanbetaling van 200 euro wordt buiten de genoemde annuleringsperioden in principe niet gerestitueerd. In overmacht situaties wordt dit naar redelijkheid beoordeeld. Wij raden iedereen aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek: Aankomst van de gezinsweken en de lightweken is zaterdagmiddag vanaf  14.00 uur. Vertrek is vrijdagochtend 11.00 uur.

De workshops hebben hun eigen aankomst en vertrek afspraken. Zie daarvoor de workshop website.

Honden in Fontaines. Honden zijn welkom in Fontaines. In het dorp gelden uiteraard de lokale regels. Voor de algemene regels omtrent honden in Frankrijk geeft deze site de nodige informatie. https://nl.france.fr/nl/bereid-je-reis-voor-naar-frankrijk/neemt-u-uw-hond-mee-op-vakantie                                                                                  Op ons terrein (de binnentuin, het sport en spel veld en de camping) vragen we u de hond aangelijnd te houden. Tijdens het ontbijt, lunch en diner zijn de honden even niet welkom in de binnentuin. Buiten de tuinmuren zijn vaak ook tafeltjes waar u de hond wel bij u kunt houden. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er mensen en kinderen zijn die honden wellicht spannend vinden.

Scroll naar boven