Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken! Herinneringen maken!

Herinneringen maken!

Gastenboek

Was je in Fontaines? Schrijf een berichtje!

  1. Muriël, Sophie:
    Wij komen al een paar jaar in Fontaines. We vinden het er heerlijk. Fijne activiteiten voor de kinderen, heerlijk eten en een prachtige natuur om te wandelen of te zwemmen. Zodra we de afslag naar Fontaines nemen zijn we al gelukkig!
  2. Menno, Tessa, Mees, Polle, Guus, Keetje:
    Wat een ontdekking! Onze kinderen willen nooit meer ergens anders naar toe en wij eigenlijk ook niet. Zo’n fijne balans tussen zoveel leuks om te doen en helemaal niets hoeven. En dat in de prachtige natuur van het Franse platteland. Knap hoe Ina, Ferdinand en hun team de verschillende gasten allemaal het gevoel kunnen geven dat er met liefde voor ze wordt gezorgd. En dat je zó kunt aanschuiven voor een voortreffelijk bereide lunch en diner is echt grote luxe. Wil je ontspannen, maar ook wat doen? Lekker een boek lezen zonder dat je gestoord wordt? Een onverwacht gesprek voeren of onder begeleiding van Ferdinand een steen bewerken? Samen wandelen in de ongerepte natuur, terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben? Dan moet je écht naar Fontaines!

Schrijf een bericht