Gastenboek

Was je in Fontaines? Schrijf een berichtje!

 1. Familie Roomberg:
  Je bent echt te gast en tegelijkertijd voel je je helemaal thuis vanaf het eerste moment dat je Ferdinand en Ina (weer) ziet. De simpele, liefdevolle luxe die je ervaart als je in de safaritent verblijft, is niet te omschrijven zo ontspannend. Het uitzicht zo vrij, met de mensen en de activiteiten 'achter' je... allebei even uitnodigend en een perfecte combinatie voor een heerlijke vakantie.
 2. Familie vd Broek:
  Hele fijne warme plek, waar ieder kan doen wat hij/zij wil. Met veel liefde en zorg wordt alles verzorgd. Een mooie plek met mooie mensen. Dank je wel lieve Ina en Ferdinand voor deze mooie tijd!
 3. Wittert van Hoogland - van Gogh:
  Ik kan geen op- of aanmerkingen maken, het was alles perfect, dus kan m.i. niet perfecter. Ferdinand en Ina, zo goed en sfeerbepalend. Vooral ook daardoor komt iedereen steeds weer terug. Jullie geven zoveel door hoe jullie zijn.
 4. Familie Gouweleeuw:
  Fontaines... de kinderen hebben alle vrijheid om zich lekker te ontplooien en de ouders komen volledig tot rust. Erg fijn!!
 5. Vreeburg - vander Linden:
  We hebben een hele fijne week beleefd met onze kinderen. Het kinderprogramma was top! Zij willen volgend jaar terug en wij ook!

Schrijf een bericht