Gastenboek

Was je in Fontaines? Schrijf een berichtje!

 1. Judith:
  Lieve Ina en Ferdinand en alle anderen, dank jullie wel weer voor een heerlijk weekje Fontaines. We hebben genoten van het heerlijke eten, de creatieve inspiratie, de gezelligheid, de leuke mensen, de kampvuurtjes, de gepofte kastanjes, de fijne muziek, de prachtige beelden, de mooie natuur, de vrolijke kindertjes, het fietsen zonder auto's en nog zoveel meer. Bedankt voor deze fijne vakantie, en zeker tot ziens! Liefs van Arnold Judith en Sarah
 2. Afra, Manne (5), Pippijn (7), Maite, Bram (7) en Hannah (6) uit Malden:
  Augustus 2016 Wij hebben ons erg thuis gevoeld!
 3. Marielle, Frank Jan, Otto(3) en Gijs(3) uit Bloemendaal:
  Augustus 2016 We hebben een heerlijke week gehad. Een super manier om zelf echt een vakantiegevoel te hebben én de kinderen hebben genoten. Dank!
 4. Arjen, Josee, Jules (8), Emmylou (7) en Cecile (5) uit Amsterdam:
  Augustus 2016 We hebben genoten van het begin tot het eind. Al meteen bij aankomst; door de hartelijke ontvangst, de omgeving ( zo’n idyllische plek vol ruimte en waar de kinderen vrij kunnen rondlopen), de sfeer (van openheid en ruimte voor iedereen) en vooral ook van de stralende gezichten van de kinderen.
 5. Daan, Eva, Sam (5) en Fleur (2) uit Amsterdam:
  Augustus 2016 We hebben genoten van een week vakantie bij Ina! Onze kinderen waren non stop actief en hadden ontzettend veel plezier, zowel in het dagprogramma als in de vrije uren!

Schrijf een bericht