Zelf iets organiseren

Residence Fontaines biedt veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een familie,- of vriendenuitje te organiseren, een workshop of cursus te geven en andere gezelschappen te ontvangen. De verschillende faciliteiten en de omgeving lenen zich hier uitstekend voor.

Enkele voorbeelden; wandelen, fietsen, gezellig met vrienden rond een kampvuur, mediteren, yoga, mountainbiken (te huur) dippen in de bron, muziek maken, enz. Ook zijn er mogelijkheden om onder begeleiding van Ferdinand te beeldhouwen, houtbewerken of schilderen.

Keuken: Er is een uitgebreide keuken met een professionele oven. Deze kan gehuurd worden. Ook kan er gekozen worden voor maaltijden die bereid worden door onze kok (beschikbaar in overleg). Er zijn verschillende mogelijkheden van half,- en volpension en van een eenvoudig tot een uitgebreid menu. Maar altijd vers en smakelijk!

Onderdak: Er zijn verschillende huizen of kamers en kampeerplekken te huur. Ook is een heuse luxe safaritent te huur en binnenkort een supergave boomhut. Voor grotere groepen hebben wij contacten met andere huisjeseigenaren in het dorp zodat ieder een gewenst onderkomen heeft. De huizen en kamers verschillen van ligging, sfeer en comfort en dus ook van prijs.

Zaal: Er is een gezellige zaal waar gegeten kan worden maar welke ook voor andere activiteiten gebruikt kan worden.

Binnentuin en kampvuurplek: Beschut onder de notenboom of lekker in het zonnetje kun je in de binnentuin heerlijk rustig eten of lekker relaxen. Naast de binnentuin is een vuurplek om kampvuurtjes te maken.

Een sportveldje ligt op ons terrein en is voor meerdere doeleinden inzetbaar.

Omgeving: Er zijn veel bossen en uitgestrekte velden direct buiten het dorp. Zowel mountainbikers als racefietsers kunnen hier genieten van de mogelijkheden. Ook wandelen is echt zalig. Er zijn verschillende mooie zwemplekken in de buurt. De Maas, hier nog een lieftallig riviertje, is een prachtige rivier om een duik in te nemen en er is een meertje in de buurt voor sportief zwemmen of spelen met de kinderen. Op loopafstand is er de bron waar Fontaines-saint-Clair haar naam aan dankt.

Fietsverhuur: Wij verhuren Mountainbikes van Cube in verschillende maten om er lekker sportief op uit te gaan.

Een klimbos ligt op 10 minuten rijden. Meerdere parcours voor jong en oud en van beginner tot gevorderde klimmer.

Inspiratie gekregen? klik dan op de prijslijst met uitleg. Voor meer informatie bel dan gerust. We denken graag mee om er een geweldig weekend of weekje van te maken!