Wie zijn wij

Vier vriendinnen, ieder met eigen talenten, die al langer de wens hadden om iets moois te realiseren voor andere vrouwen. Een droom komt uit om op deze mooie plek in Frankrijk onze liefde en krachten te bundelen in deze retraite. Graag stellen we ons één voor één voor:

Roos

In Fontaines valt alles op zijn plek voor mij.
Mijn passie voor de adem, mijn liefde voor coaching, het verbinden van mensen en het plezier van organiseren. Ik laat deze graag voor de  eerste keer samen komen op deze voor mij bijzondere plek.
Meer dan ooit voel ik de behoefte om mensen te laten voelen dat datgene wat ze nodig hebben zich in henzelf bevindt. Dit inzicht geeft ons het rotsvaste vertrouwen in ons eigen leven en het lef om te leven vanuit flow. Het maakt de wereld mooier en daar draag ik aan bij.
De gasten van Fontaines kennen mij misschien van de maaltijden die ik tijdens vakantieweken heb mogen bereiden de afgelopen jaren.
Andere wellicht als coach van Roos Puur of als ondernemer van Gewoon Leuk Natuurlijk.

Dorine

Al heel lang bezig op mijn reis naar bewustzijn en diepe verbinding. Hierdoor ben ik oprecht van mezelf gaan houden en omarm ik al mijn verschillende kanten. En dit is waar ik jou ook graag in wil meenemen.

Mijn verlangen is dat iedereen geluk haalt uit zichzelf en vertrouwen kan hebben dat het leven voor ons zorgt.

Ik ben jaren geleden verliefd geworden op het werken met plantmedicijnen en kambo ceremonies, en ook evenzo geraakt door het lichaamswerk in al zijn facetten.

Tijdens deze retraite zal ik er zijn in liefde, openheid en voor de groep de yoga, trauma release sessies en ademsessies verzorgen.

Eveline

De afgelopen jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van de kracht van onszelf en van verbinding met elkaar. Alles is verbinding en liefde en die hebben we in deze tijd alleen maar meer nodig. Wat een droom om hieraan bij te dragen met prachtige mensen op een bijzondere plek in Frankrijk waar ik mij helemaal thuis voel.

Tijdens de retraite zal ik er zijn met een luisterend oor, voor een goed gesprek, een mooie wandeling. En ik neem alles mee wat ik in mijn rugzakje heb, om te zien hoe dat deze week kan dienen: essentiële oliën, edelstenen readings, Nine Star Ki. En wellicht ook hypnose consulten, waarvoor ik een opleiding volg.

Rosalinde

Fontaines is mijn tweede thuis, al van jongs af aan kom ik er en draag ik bij in ons familiebedrijf.

Mijn passie is koken dus dat doe ik met liefde tijdens onze vakantieweken en nu bij dit retraiteweekend. Gezond maar lekker eten en een evenwichtige levensstijl zijn belangrijk voor mij.

Deze week is daarom ook een wens die al langer leeft: in de rust van Fontaines op een gezonde en verbindende manier samenzijn. Een koude duik in combinatie met ademhalen, vers en lekker eten, genieten met elkaar, dat is iets waar ik erg naar uit kijk!