Adem Retraite

De Adem Retraite week is volgeboekt. Kom je de volgende keer?

“Daar waar het leven ons uitdaagt ligt de schat van rust in jezelf verborgen”

Kom tot rust en op “adem” van 26 t/m 29 mei 2022
Het is tijd om even tot rust te komen, naar binnen te keren. In een 4-daagse retraite tijdens Hemelvaart creëren we, door vrouwen voor vrouwen, in het prachtige Franse dorp Fontaines st Claire een plek waar je vanuit stilstand weer op kan gaan staan.

Tijdens deze retraite is er ruimte voor bezinning, zelfbeschouwing, mijmeren en relaxen. Je duikt een lang weekend diep in jezelf, je krijgt inzicht in je patronen, en bovenal geniet je van het cadeau dat je jezelf geeft om er helemaal voor jou te mogen zijn.

Het programma biedt verschillende gezamenlijke ademsessies (verbonden ademhaling, Wim Hof ademhaling), een trauma release sessie en yoga.

Daarnaast kun je ervaren wat kou voor je lijf kan betekenen in het natuurlijke bronwater wat het dorp rijk is. Daarna is het heerlijk opwarmen in de sauna.

De ervaring van de zachtheid van het hart ondervinden we met een cacao ceremonie.

Er is deze dagen aandacht voor rituelen, verstilling en de wonderschone natuur.

Last but not least zal het je op het gebied van (h)eerlijk vegetarisch/vegan eten aan helemaal niets ontbreken.

Ervaring in de adem is niet nodig.  Vind je het fijn om eerst een privé ademsessie of trauma release sessie te ondergaan dan kun je (tegen speciaal tarief) met ons kennismaken. Stuur dan een mailtje naar Roos Mortel.