“La Mouette”

La Mouette ligt tegen het Vijverhuis en is gesitueerd aan de grote tuin met sportveld en peuterspeeltuintje. Er is een fijn terras bereikbaar via de openslaande deuren van woonkamer. Een moderne open keuken en een praktisch entree op de benedenverdieping. Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer.

Keuken: het appartement heeft een moderne keuken met vierpits gasfornuis, aanrecht met twee wasbakken en een ruime koelkast met vriesvak.

Woonkamer: Eenvoudige maar gezellige woonkamer met een lekkere bank rond het haardvuur en de eethoek biedt plaats aan acht personen.

Slaapkamers: De master-bedroom met zijn hoge plafond is voorzien van een grote antieke linnenkast en een tweepersoonsbed (160×200). In de kinderkamer staat een tweepersoonsstapelbed en een linnenkast.

Terras: vanaf het deels overdekte terras met buitentafel  kijk je in de zeer ruime tuin met gezellige vijver. In de verte het glooiend landschap met velden en bossen. Een speeltuintje met schommel en glijbaan voor de allerkleinsten.

Wc’s: er is 1 wc in de badkamer

Badkamer: Er is een kleine badkamer met een fijne douche en toilet.