“De Safaritent”

De safaritent staat op een prachtige groene plek in de boomgaard met rondom uitzicht. De tent is van alle gemakken voorzien en heeft twee slaapcompartimenten met een stapelbed voor drie personen en een tweepersoonsbed. De tent is voorzien van een kitchenette met kookplaat, water en een koelkast. Er is een eco-toilet aan de tent en douchen kan in de kampeerbadkamer op het terrein. In de tent staat een veilige kachel om het gezellig en warm te maken. Er is elektriciteit en verlichting in de tent.

Keuken: de kitchenette heeft een wasbakje met een 12 volt waterpomp, vier pits gaskookplaat en een koelkast met vriesvak.. Het is voorzien van voldoende keukengerei, servies en een Nespresso koffieapparaat.

Woonkamer: er staat een keukentafel met vijf stoelen en een eenvoudig bankje. De pellet kachel zorgt voor voldoende warmte in de koudere periodes en een stand ventilator koelt aangenaam in de zomer. Er is veel aandacht besteed aan een fijne sfeer.

Slaapkamers: er zijn twee slaapcompartimenten. Een driepersoons stapelbed met ruime kast in de linkerkamer en een tweepersoons bed met ruime kast in de andere kamer. De slaapkamers zijn af te sluiten met een binnentent.

Terras: Het terras met comfortabele stoelen heeft ruim uitzicht over de velden en de bosrand. Koeien grazen in de wei en de kalfjes zijn superschattig. Een hangmat maakt de ontspanning compleet.

Wc’s: er is een Separtt Vila eco-toilet aan de tent.

Badkamer: de tent heeft geen eigen badkamer. Er kan gebruik gemaakt worden van de kampeerbadkamer.