‘Stress Release & Reset’ retraite

Fit voelen, helder weten en één zijn

Heb je zin om letterlijk en figuurlijk in beweging komen? Wil jij je lichamelijk fit voelen en mentaal helder zijn en spiritueel één te zijn met jezelf en de wereld om je heen?

Kom dan naar deze vijfdaagse ‘Stress release & Reset’ retraite in Fontaines Saint Clair, waar je alle ruimte en hulp krijgt om dat wat je niet meer nodig hebt, helemaal los te laten! Bevrijd je van het oude en ga lichter naar huis, in de rustgevende wetenschap dat jouw wensen en doelen verbonden zijn met wie jij werkelijk bent en wil zijn.

Voor wie?

  • Wie gewoon eens wat tijd en aandacht voor zichzelf wil.
  • Ieder die zich niet meer zo betrokken voelt.
  • Als je weet dat er meer uit het leven te halen is dan jij gedaan hebt.
  • Wanneer je iemand bent geworden die veel twijfelt en uitstelt.
  • Als je enorme zin hebt in iets heel anders, maar niet weet wat of hoe.

Wat gaan we doen?

Voor het in kaart brengen van ‘de kern van je obstakels’ en gericht focus te krijgen op jouw ‘RESET’ knop maken gebruik van verschillende technieken waaronder; YIPA, body alignment, groepsmeditatie, zelfhypnose, EFT en tapping.

Na afloop van deze retraite…

  • Ervaar je duidelijkheid met betrekking tot jouw verlangens en wensen.
  • Weet jij je verbonden met een missie voor jezelf & voor wat je wilt doen.
  • Heb je jouw innerlijke blokkades opgeruimd.
  • Sta je rotsvast en vol vertrouwen in jezelf.
  • Ken je jouw waarde(n), waarmee je betere resultaten weet te bereiken.

Door wie?

Wij, Sarah Kotzamani en Jeannette van Uffelen, zijn gespecialiseerd in ‘mensen naar de kern van hun obstakels brengen’ en helpen hen zich te een ‘RESETTEN’ om zo een gezonder gelukkiger leven te verwezenlijken. Tijdens deze retraite krijg je in enkele dagen gerichte focus op jouw RESET; mentaal, fysiek en spiritueel. Anders gezegd: je denken, je lichaam, je voelen, je innerlijk weten. Gedurende de workshop nemen wij beiden een deel van de dag voor onze rekening en zorgen voor een evenwichtige balans tussen stilte, denken en doen, waarbij we afstemmen op de groep en ieder individu.

Pinksterretraite, Pinksterweekend, Jeannette van Uffelen en Sarah Kotzamani, samenwerking, Griekenland, Frankrijk, stressrelease, body alignment

Wanneer?

In verband met de Corona-crisis kon deze retraite op de geplande datum van 27 mei – 1 juni 2020, helaas niet doorgaan. Indien de maatregelen het toelaten hopen wij in september 2020 deze workshop alsnog aan te kunnen bieden. Zodra en meer bekend is vermelden wij het op de website. Nieuwsgierig geworden en wil je toch alvast meer weten over de inhoud, kosten, accommodatie? Kijk dan hier.