Petit Paris

Het woongedeelte van het huisje bestaat uit een gezellige eetkeuken aan de voorzijde en een zitkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de grote (500m2) achtertuin waar je naar hartenlust kunt spelen en fruit kunt plukken. Boven zijn twee slaapkamers waar 5 personen kunnen slapen. Honden zijn niet welkom. www.lepetitparis-fontaines.nl

Keuken: de keuken heeft een gasstel, koelkast met vriezer, combi oven/magnetron, nespresso-apparaat, filterkoffieapparaat, waterkoker en staafmixer. Verder volledig qua keukentoebehoren, incl keukentextiel, schoonmaakartikelen en basisbenodigdheden als koffiecupjes, suiker, vuilniszakken, kruiden, olie/azijn, etc.

Woonkamer: er is een woonkeuken met keukentafel voor 4/5 personen, houtkachel en fauteuil. Woonkamer met tweepersoonsbank, stoel, speelgoedkist, bureautje met stoel, boekenkast, platen/cd/bluetooth-muziekinstallatie, hoekkast met spelletjes en servies.

Slaapkamers: er zijn twee slaapkamers. De slaapkamer voor heeft twee een-persoonsbedden. De slaapkamer achter heeft een tweepersoonsbed. Naar eigen behoefte te plaatsen: baby/kinderbed (in hoogte verstelbaar) en een verrijdbaar eenpersoons-opklapbed.

Wc’s: 1 wc

Badkamer: boven is een badkamer met douche, wastafel en wc.

Dit onderdak is in beheer van derden.