Over de Top Over de Top Over de Top Over de Top

Over de Top

Over de Top

Ben je tussen de 14 en de 18 jaar en wil je nou eens echt spannend op vakantie?
Ga dan met ons mee op pad. Een week overleven in de wildernis ver weg van alles. Alle nutsvoorzieningen laten we achter ons en zullen het alleen moeten stellen met wat we hebben meegenomen. Ben jij het type dat opzoek is naar avontuur en uitdagingen, maar hou je ook van gezelligheid en een ontspannen sfeer? Dan is deze vakantie wat je zoekt!
Iedere dag staan er uitdagende outdoor activiteiten gepland. “Getting the fundamental roots of life,” is de leidraad van deze week. Samen avonturen beleven en je grenzen verleggen. Je angsten overwinnen om zo beter op jezelf te leren vertrouwen en met overtuiging keuzes te kunnen maken in het leven.

We gaan;
-Bomen hakken
-Een basiskamp bouwen
-Raften
-Speleologie
-Abseilen
-Vuur maken en erop koken
-Onder de sterren slapen
-Herinneringen voor het leven maken

Zomer 2019 gaan we naar het ruige zuid Frankrijk, afgelegen van alles. (Dichtstbijzijnde dorp Barjac, 10 km. verderop) We zetten onze tent op in  een prachtige vallei. Van daaruit zullen de activiteiten plaatsvinden.
Tenten verzorgen wij, het enige wat je zelf moet meenemen is een matje, beddengoed en toiletspullen. (en wellicht wat schone kleren….)

Wie zijn wij?
Folkert Pieterse
Ik ben 25 jaar, woon-werkzaam in Rotterdam.
Vanaf een leeftijd van 3 jaar heb ik iedere schoolvakantie doorgebracht in Noord-Frankrijk.
In Fontaines heb ik vanaf mijn 12e kindergroepen begeleid als assistent, en ben vanaf mijn 16e zelfstandig er op uit gegaan met kindergroepen. Mijn motivatie was om de kinderen dezelfde onvergetelijke ervaringen mee te geven die ik daar heb ervaren, de onbeperkte vrijheid van de natuur. Met deze ervaringen ben ik vervolgens een hele andere kant opgegaan en momenteel werkzaam bij Tesla. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: avontuur in de buitenlucht.

Matthias Burghoff
Ik ben 37 jaar en woon in Gouda.
Al ruim 12 jaar ben ik actief geweest in het organiseren van jongerenvakanties tijdens de zomerperiode. Deze vakanties waren gericht op het begeleiden van jongeren met een verstandelijke beperking in het buitenland. Deze activiteiten heb ik stil gelegd omdat ik zelf kinderen gekregen heb en ik mee zorg wilde dragen voor de opvoeding.
Nu ben ik werkzaam als leerkracht op de Leeuwenhartschool te Oud-Beijerland.
Nu mijn kinderen al weer wat ouder zijn is het weer tijd om samen met jongeren avonturen te beleven.

Nog even alles op een rijtje;

  • Zomer 2019
  • Reisverzekering is verplicht
  • Inschrijvingen per mail voor 1 Feb.
  • Er zijn 4 begeleiders
  • Jij bent tussen de 14 en 18 jaar
  • Kosten 700,- (incl. reis etc)
  • We vertrekken gezamenlijk vanuit NL met de Thalys
  • Let op, schrijf je snel in, vol is vol

Voor meer informatie en aanmeldingen;

Matthias 0031(0)630763105

Folkert    0031(0)616109633

overdetopvakanties@gmail.com