Onderdak

Voor je verblijf tijdens de workshop Ensemble Zingen kun je kiezen uit een mooi aanbod aan kamers en een Safaritent. Ook is er kampeergelegenheid in de pruimenboomgaard.

De kamers variëren in stijl, luxe en prijs. Voor vrijwel alle kamers geldt dat de woon-, keuken-, buitenruimte en het sanitair in gemeenschappelijk gebruik zijn. Alle kamers zijn voorzien van opgemaakte bed(den) en een handdoeken set. Een overzicht van alle accommodaties met bijbehorende prijzen vind je hier.

Je geeft je eerste én tweede voorkeursaccommodatie aan op het inschrijfformulier. Op volgorde van inschrijving,  beschikbaarheid en aangegeven voorkeuren wordt de accommodatie vervolgens aan je toegewezen. Mocht je voorkeursaccommodatie niet meer beschikbaar zijn dan zoeken wij samen naar een alternatief. Na definitieve toewijzing van het onderdak wordt de factuur opgemaakt en ontvang je deze per mail.

Kom je als stel, wil je een kamer delen met een vriend/vriendin of ben je op zoek naar voordeliger onderdak? Bij een aantal van de accommodaties is het mogelijk om je kamer te delen. Voor een extra persoon wordt er €40,- in rekening gebracht. Dit bedrag + de reguliere kamer/accommodatieprijs gedeeld door twee wordt dan de prijs voor de gedeelde slaapplek. Interesse? Geef dit dan aan op het in schrijfformulier dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je op voorhand nog vragen over de accommodatie? Neem dan contact op met Ina.