Onderdak Creatieve vakantieweken

Ruime keuze en voor elk budget!

Voor het verblijf tijdens een van onze Creatieve vakantieweken kun je kiezen uit een mooi aanbod van appartementen, huizen en een Safaritent. Ook is er kampeergelegenheid in de pruimenboomgaard.

De huizen variëren in stijl, luxe en prijs en zijn bijna allemaal voorzien van een fijne buitenruimte/tuin. Een overzicht van de accommodaties vind je links in het menu. Een aantal huizen zijn in ons beheer en een aantal kunnen gehuurd worden van mede dorpsbewoners. Deze huizen van derden worden rechtstreeks van de eigenaar gehuurd.

Onze eigen huizen zijn: Het Vijverhuis, La Grange, La Mouette, Appartement Vert en de Safaritent.

Op het inschrijfformulier geeft je je eerste én tweede voorkeursaccommodatie aan. Op volgorde van inschrijving,  beschikbaarheid en aangegeven voorkeuren wordt de accommodatie vervolgens aan je toegewezen. Mocht je voorkeursaccommodatie onverhoopt niet meer beschikbaar zijn dan zoeken wij samen naar een alternatief. Nadat wij jullie inschrijving hebben ontvangen nemen wij per mail contact op om het onderdak definitief toe te wijzen. In deze email ontvang je tevens de verdere informatie rondom de afhandeling en facturering van het onderdak.

Wil je een onderkomen delen met een bevriend gezin/kennis of ben je op zoek naar voordeliger onderdak? Bij een aantal van de accommodaties is het mogelijk om deze te delen. Interesse? Geef dit dan aan op het in schrijfformulier dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je op voorhand nog vragen over de accommodatie? Neem dan contact op met Ina.