Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten! Smakelijk eten!

Smakelijk eten!

Alles verzorgd!

We bereiden mooie maaltijden, met voornamelijk verse ingrediënten. Ze worden met smaak en liefde verzorgd door onze geweldige koks.

Het ontbijt is gevarieerd en bestaat uit croissantjes/pain au chocolat, vers stokbrood en bruin brood met verschillende soorten beleg.  Er is verse jus d’orange, yoghurt, melk en cruesli, gekookte eitjes (als het kan van de kippen uit het dorp) en vers fruit.

Tussen de middag is er een uitgebreid lunchbuffet, dat voor alle volwassenen in de binnentuin wordt geserveerd. Er is zelfgemaakte soep, salades en een verse spread. Daarnaast natuurlijk heerlijk frans brood, vleeswaren voor de liefhebbers, verschillende kaasjes en vegetarische lekkernijen. De kinderen picknicken ergens in de natuur of bakken brood boven een kampvuur. De kinderlunch wordt meegegeven op hun wandeltochten naar het “woud van de reuzenbomen”, “het everzwijnen bad”, “de kikkervijver” of bij warm weer de bron met de waterval. Ze komen terug op het moment dat de volwassenen hebben genoten van de lunch en weer helemaal klaar zitten voor de verhalen van de kinderen.

“Een half uur in alle rust genieten van mijn lunch en daarna die blije gezichtjes van de kinderen te zien, dat was voor mij het hoogtepunt van de dag.” (cursist)

Het Diner. De maaltijden zijn gezond, gemaakt van voornamelijk verse producten en vooral heel erg lekker! Ook is het samen eten reuzegezellig! We eten drie dagen vlees of vis en drie dagen vegetarisch. Voor de kinderen is er een aangepast menu. Dit is echt op kinderen gericht. Het is vooral heel gangbaar en lekker maar ook gezond! Er is altijd een heerlijk toetje. Vegetarisch/veganistisch is ook een optie en met diëten kunnen we gedeeltelijk rekening houden zodat iedereen mee kan genieten. 

De afwas doen we met elkaar en is één van de gezellige hoogtepunten met leuke discussies, grappige anekdotes en luchtige gesprekken. Er is een corveelijst en iedereen is ongeveer drie keer aan de beurt. Als dat lastig is omdat je bijvoorbeeld alleen voor meerdere kinderen moet zorgen, kun je je plaats laten innemen door een medewerker (€ 35,- voor de hele week).