Kosten

De kosten voor deze workshop zijn opgebouwd uit drie elementen; de workshop ensemble zingen, de dagverzorging en het onderdak.

De partituren voor de zangworkshop ontvang je via Joost van der Linden als PDF bestand via de mail. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelf de muziekstukken uitprinten en bundelen in een zwarte map.

Bij de kosten van de dagverzorging zijn inbegrepen: Alle koffie en thee momenten, het ontbijt, de lunch, de borrel, het diner met dessert en een lunchpakket voor de terugreis. Bij het arrangement is per dag één (non)-alcoholische consumptie uit onze bar inbegrepen bij de borrel of het diner. De daarop volgende drankjes worden door de gasten zelf geturfd. In de prijs van de dagverzorging zijn eveneens de administratiekosten verwerkt. Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Voor je verblijf kun je kiezen uit diverse soorten onderdak variërend in stijl, luxe en prijs. Voor alle accommodaties die via ons geboekt worden geldt dat de bedden zijn opgemaakt en er per persoon een handdoeken set is (m.u.v. kampeerders met eigen tent). Onderdaksprijzen variëren van €25,- tot €230,- per workshop. Meer informatie over het onderdak vind je hier.

Kosten workshop ensemble zingen                                                        €102,-

Kosten dagverzoring                                                                                 €248,-

Kosten onderdak variërend                                                      €25,- tot €230,-

Hiermee zal de totaalprijs voor deze workshop variëren tussen €375,- en €580,-. Alle prijzen zijn inclusief belastingen en heffingen. Reiskosten zijn voor rekening van de deelnemer. Heb je interesse in carpoolen? Dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.