Kosten

De kosten voor deze workshop zijn opgebouwd uit drie elementen; de cursus Alexander Techniek, de dagverzorging en het onderdak.

Tijdens de cursus worden je o.a. vier individuele lessen, zes ochtendworkshops en zeven groepstrainingen aangeboden. Het minimale aantal deelnemers is zes en de maximale groepsgrootte twaalf. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.

Bij de kosten van de dagverzorging zijn inbegrepen: Alle koffie en thee momenten, het ontbijt, de lunch, het diner met dessert en een lunchpakket voor de terugreis. Alle (non)-alcoholische consumpties uit onze bar worden door de gasten zelf geturfd. In de prijs van de dagverzorging zijn eveneens de administratiekosten verwerkt. Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Voor je verblijf kun je kiezen uit diverse soorten onderdak variërend in stijl, luxe en prijs. Voor alle accommodaties die via ons geboekt worden geldt dat de bedden zijn opgemaakt en er per persoon een handdoeken set is (m.u.v. kampeerders met eigen tent). Onderdaksprijzen variëren van €40,- tot €245,- per accommodatie. Meer informatie over het onderdak vind je hier.

Kosten cursus Alexander Techniek                                                         €555,-

Kosten dagverzorging                                                                                 €275,-

Kosten onderdak variërend                                                      €41,- tot €250,-

Hiermee komt de totaalprijs voor deze workshop tussen de €871,- en €1080,-. Alle prijzen zijn inclusief belastingen en heffingen. Wij vragen een aanbetaling van €200,- . De organisatie en de kosten van de heen- en terugreis zijn niet inbegrepen.

Bij inschrijving voor 1 februari 2021 ontvang je 50 euro vroegboek-korting!

Annuleringskosten:
Binnen 1 week voor de aankomstdatum brengen wij 90% van het totale bedrag in rekening, tussen 1 en 3 weken 70%, tussen 3 en 6 weken 40%. Indien op 1 juni 2020 onverhoopt het minimum aantal deelnemers niet is bereikt, dan storten wij de aanbetaling aan je terug.

31 juli
Aankomst is zaterdagmiddag 31 juli tussen 16-00 en 17.00 uur. Vertrek is vrijdagmiddag 6 augustus om 12:30 uur.

Hier vind je de digitale flyer.