Gezinsweek 7 (van 10-10-2020 tot 16-10-2020)

Wij schrijven ons in voor:

Voeg alle deelnemers toe.

Nog geen deelnemers toegevoegd. Start met toevoegen van de deelnemers.
X
X
We kunnen met wat aanpassingen op het bestaande menu zorgen dat mensen met een veganistisch dieet ook mee kunnen eten. Het is een aangepaste versie van de maaltijd. Soms wat simpeler dan de standaard maar wel een volledige maaltijd.
Hier willen wij graag nog wat meer over weten.
Wij weten dat leven met een voedselallergie, -intolerantie of medisch dieet soms moeilijk kan zijn en nemen het daarom heel serieus. Wel horen we graag hoe ernstig de allergie of hoe strikt het medisch dieet is zodat onze koks een realistische inschatting maken wat wij kunnen bieden.
Beantwoord onderstaande vragen daarom graag zo volledig mogelijk. Na ontvangst van het inschrijfformulier zullen wij contact opnemen over de mogelijkheden rondom de maaltijden.
Accomodatie

Er zijn verschillende huisjes van particulieren te huur. Zie voor de beschikbaarheid deze pagina. Er wordt contact met u opgenomen over de mogelijkheden. Voor het huisje ontvangt u een losse factuur.

Er zijn enkele kamers te huur. Er wordt contact met u opgenomen over de mogelijkheden. Voor de kamer ontvangt u een losse factuur.

Kamperen per nacht: Kind € 5,86 / Volwassene € 6,67

Contactgegevens
Betaling

Kies hieronder welk bedrag je wilt betalen als aanbetaling. De aanbetaling wordt voldaan via iDeal.

Het volledige bedrag (€ berekenen...) in één keer vooruit
De aanbetaling van € 200,00. Het resterende bedrag wordt uiterlijk zes weken voor de vakantie overgemaakt via een overschrijving.
Overige