Huizen

Tijdens de vakantieweken kunnen de onderstaande huisjes en de Safaritent  worden gehuurd. Geef je voorkeur aan en Ina helpt een ieder  aan passende accommodatie. Ook buiten de geplande vakantieweken (zie agenda) zijn onze woningen te huur voor een vakantie, retraite of andere activiteiten. Het geheel kan als groepsaccommodatie worden gebruikt tezamen met de goed geoutilleerde keuken en de zaal.

“Het Vijverhuis” is een verbouwde “fermette” (typische boerderijvorm in Loraine) met een groot, op het zuiden georiënteerd terrein. Het bevat een keuken/woonkamer met terras en vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en er is ruimte en accommodatie om te kamperen. In de ruime tuin ligt een kleine, vanuit de bron gevulde vijver.

“la Grange” is een smaakvol verbouwde hooizolder met twee slaapkamers, woonkamer, kitchenette, een eenvoudige badkamer en groot terras op het zuid-westen.

“Nr. 12” is een verbouwde fermette, omgeven door een mooi glooiend terrein waarop kampeergelegenheid is. Er is een keuken met terras, een  badkamer met ligbad en twee slaapkamers. Boven is een ruime woonkamer, wat ooit de hooizolder was.

“La Paquerette” is een vrijstaand comfortabel huis midden in het dorp. Het huis heeft een woonkamer, badkamer met ligbad, een keuken en drie slaapkamers met zeven bedden.

“Plix Place” heeft drie sfeervolle en zeer comfortabele appartementen. De appartementen hebben meerdere bedden, een eigen toilet en badkamer en een eenvoudig zitje. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke luxe woonkamer en keuken.

klik hier voor de website

“Petit Paris” Het woongedeelte van het huisje bestaat uit een gezellige eetkeuken aan de voorzijde en een zitkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de grote (500m2) achtertuin. Boven is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. www.lepetitparis-fontaines.nl

“De Safaritent” staat op een prachtige groene plek in de boomgaard met rondom uitzicht. De tent is van alle gemakken voorzien en heeft twee slaapcompartimenten met een stapelbed voor drie personen en een tweepersoonsbed. De tent is voorzien van een kitchenette met kookplaat, water en een koelkast. Er is een eco-toilet aan de tent en douchen kan in de kampeerbadkamer op het terrein.

“Le Mouton” een vroegere schapenstal, staat midden in het dorp en is in aanbouw/verbouwing. Alles wordt perfect opgeknapt, een aanwinst voor het dorp! Boven bevinden zich drie slaapkamers met totaal zes bedden en een badkamer met douche. De living beneden heeft een 3,5 meter hoog plafond van stoer eikenhout en een gietijzeren houtkachel. Maar er is ook vloerverwarming. De tuin is op het zuiden. Het huisje is gereed vanaf september 2019.

“Papillons” heeft drie slaapkamers waarvan twee kamers met ieder een tweepersoonsbed en één kamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Een keuken, een woonkamer, een badkamer en toilet. Er is een babybedje beschikbaar.

“Les Oiseaux” heeft vier slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed. een keuken, een woonkamer, een badkamer en toilet. Er is een babybedje beschikbaar.

“Hendriks” is een verbouwde boerderij verdeeld over twee woningen. Er zijn drie slaapkamers met in totaal zeven bedden. Een eigen woonkamer en een gezamenlijke tuin en tafeltenniskamer.

“la Ruine” 

Een overzichtelijk en rustig gelegen huisje. Woonkamer en keuken in 1 ruimte, 2 slaapkamers, waar per kamer twee personen kunnen slapen. Op de overloop tussen de twee slaapkamers staat een extra 1 persoonsbed. Toilet en doucheruimte op begane grond. Op het zuidwesten is een terras.