“Het Vijverhuis”

Het vijverhuis is een verbouwde “fermette” (een typische boerderijvorm in Lorraine) met een groot, op het zuiden georiënteerd terrein. Het bevat een keuken/woonkamer met terras en drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en er is ruimte en accommodatie om te kamperen. In de ruime tuin ligt een kleine, vanuit de bron gevulde vijver.

Keuken: het huis heeft een keuken met vierpits gasfornuis en oven, twee wasbakken en voldoende keuken en eetgerei . Er is een voorraadkast met koelkast met vriezer.

Woonkamer: er is een gezellige woonkamer met prachtig uitzicht op de tuin. Er staat een grote houtkachel met rondom een comfortabele bank en een heerlijke relaxstoel. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding met kunst en interessante prullaria wat het reuze gezellig maakt.

Slaapkamers: er zijn drie slaapkamers. De achterste slaapkamer heeft een tweepersoons spijlenledikant De kamer daarnaast heeft twee eenpersoonsbedden. De kamer aan de voorkant is een grote kamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. In alle kamers zijn kledingkasten aanwezig.

Terras: vanaf het deels overdekte terras met buitentafel  kijk je in de zeer ruime tuin met gezellige vijver. In de verte het glooiend landschap met velden en bossen. Het geluid van stromend water in de vijver maakt de rust compleet.

Wc’s: er is 1 wc op de begane grond

Badkamer: Er is een ruime en mooie nieuwe badkamer. Met douche en ligbad.