Praktische informatie

Eten

De maaltijden zijn rijkelijk, gezond, met weinig vlees, erg lekker en vooral reuze gezellig ! De afwas doen we met elkaar en is één van de sociale hoogtepunten. De lunch is voor iedereen. De meeste gasten kiezen ook voor het diner. Het uitgebreide ontbijt met biologische eitjes, verse jus en franse broodjes is een aanrader. Er is een corveelijst en iedereen heeft ongeveer 3 maal een beurt. Als je moeilijk zit omdat je alleen voor meerdere kinderen moet zorgen, kun je je plaats laten innemen door een medewerker (€ 35,- voor de hele week) Dieetwensen? Indien mogelijk houden we hier rekening mee. Vermeld dit bij de opmerkingen op het inschrijfformulier en wij nemen hierover contact met u op.

Slapen

In en rond ons huis zijn er verschillende slaapplaatsen.

  • Er zijn meerdere kamers te huur. De badkamer met douche, ligbad en wasbak wordt gedeeld met de bewoners van de andere kamers. Kamers zijn tussen € 35 en € 25 per nacht, afhankelijk van de grootte.
  • Er wordt gekampeerd in de aangrenzende boomgaard met uitzicht op de koeien of meer beschut onder de bomen.
    De kampeerbadkamer is in de vroegere kippenschuur. Er zijn twee toiletten, een douche en een wasbak. Er is een ruime tent beschikbaar (40,00 euro)
  • Er zijn meerdere vakantiehuisjes en een luxe Safaritent te huur in het dorp waarvan de prijs € 350 per week is. Voor de mogelijkheden vraag Ina.

Reizen

Zie routebeschrijving