Pasen in Fontaines 2019

Vier samen met ons Pasen tijdens de gezinsweek van 20-27 april in Fontaines!

Op zondag 21 april schuift je aan bij ons heerlijke gratis Paasontbijt met o.a. verse jus d’Orange, Paasstol en natuurlijke gekookte eitjes.

Voor de volwassen, die zich daarvoor hebben ingeschreven, begint daarna hun workshop beeldhouwen / schilderen-tekenen / open atelier. Het kinderkunstprogramma staat die dag natuurlijk ook in het teken van Pasen. Zo bakken we bijv. paasbroodjes die de kinderen aan het einde van de ochtend lekker op kunnen peuzelen. In het bos is er een paasspeurtocht en wie weet vinden we wel een Paasei………zou de Paashaas ook in Fontaines komen denken jullie?

Zoals altijd staat er voor de volwassenen, na hun creatieve inspanningen, een uitgebreide lunch klaar. Om 13:00 uur komen de kinderen weer terug van avonturen in het bos en geniet je samen met je gezin van een ontspannen middag in het dorp. Voor het avondeten is er live muziek met Joline. We sluiten deze dag af op het Sport & Spelveld voor diegene, die nog kunnen rennen na zoveel lekkers ;-). Voor de uitbuikers en de kinderen die nog op mogen blijven is er een Paaskampvuur.

Zin gekregen in Pasen in Fontaines? Er zijn nog huisjes en kampeerplekken beschikbaar! Vraag Ina naar de mogelijkheden en schrijf je in!