Vakantieweken

Een week lang genieten in Fontaines!

In Fontaines kun je een heerlijke ontspannen vakantie vieren, alleen of met je gezin. Je hebt veel tijd voor de kinderen omdat bijna alles verzorgd wordt maar je hebt ook veel tijd voor jezelf.

De kinderen, ook de oudere kinderen, gaan in de ochtend naar het kinderprogramma waar ze op creatieve, sportieve en muzikale wijze bezig zijn. Verder gaan ze heerlijk spelen in de bossen, hutten bouwen, afkoelen in de bron of mountainbiken.

Ondertussen kunnen de ouders kiezen uit beeldhouwen, schilderen of lekker even helemaal niets doen. Een boek lezen, fietsen of een wandeling maken.

Aan het eind van de ochtend staat er een uitgebreide en verse lunch klaar. Na de lunch komen de kinderen terug en heb je de middag om vrij te besteden. Er kan gezwommen worden, gewandeld of je kunt handwerken, verder met je kunstwerk en gezellig kletsen met elkaar. Ook kun je aansluiten bij verschillende georganiseerde activiteiten zoals kanoën op de Maas of een boomklim-parcours.

Rond etenstijd kun je aanschuiven voor een heerlijk buffet, vol verse en natuurlijke ingrediënten. Na het avondeten is er sport en spel voor de kinderen, de ouders zijn ook van harte welkom!

We vinden het fijn als iedereen een fantastische vakantieweek heeft en weer opgeladen met heerlijke herinneringen naar huis gaat! Daarom moet er niets en mag er veel!

“Vredige, helende plek waar kinderen en ouders beide aan hun trekken komen. Prachtige omgeving, het lekkerste eten, gemeenschap met goede sfeer. Leven zoals het zou moeten zijn!” (gast)