Alexander Techniek zomerweek

Heb jij ook behoefte aan rust, ontspanning en flow in je dagelijks leven? De Alexander Techniek is een goed bewaard geheim onder professionele musici, dansers en acteurs. Het is een techniek die je een betere coördinatie en moeiteloos opgerichte houding geeft waardoor je meer zelfvertrouwen, efficiëntere bewegingen en vollere ademhaling ervaart. Doordat je meer in balans staat en zit en met een betere coördinatie beweegt kunnen pijnklachten en stijfheid verminderen en worden voorkomen.

Tijdens deze zomerweek (31 juli – 6 augustus) gaan we de Alexander Techniek toepassen op activiteiten als zwemmen, wandelen, computerwerk en nog veel meer. Wil jij liever hardlopen? Of vooral met je muziekinstrument aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt als deelnemer zelf iets inbrengen waar je aan zou willen werken!

Je krijgt individuele lessen en er zijn groepsworkshops. Daarnaast heb je tijd voor jezelf om te lezen, een brocante te bezoeken en te genieten van de mooie natuur en het heerlijke eten van Fontaines!

Doris en Maaike hebben beide ruim 18 jaar ervaring als docenten Alexander Techniek. Vanuit hun eigen achtergrond als professionele musici hebben zij veel ervaring met het voorkomen en verminderen van pijn, blessures en stress en het vergroten van flow op het concertpodium en in het dagelijks leven.

Voorbeeld van de dagindeling:

  • 8.15-9.00 Ontbijt
  • 9.30-10.15 Ochtend workshop
  • 11.00-13.00 Privélessen (als je geen les hebt ben je vrij)
  • 13.00-14.00 Lunch
  • 14.30-16.00 Groepslessen AT tijdens: zwemmen, musiceren, computerwerk, hardlopen ect.
  • 16.30-18.30 Privé lessen (als je geen les hebt ben je vrij)
  • 19.00 Diner
  • Gezellig napraten in de tuin of je terugtrekken met een boek

We ontbijten, lunchen en dineren gezellig samen in de gemeenschappelijke binnentuin van de familie Pieterse. We hebben gekozen voor vegetarisch eten. Voor het onderdak is er een ruim aanbod aan kamers te huur variërend in luxe en stijl. Ook is er kampeergelegenheid in de pruimenboomgaard. Meer informatie over de maaltijden en het onderdak kun je hier vinden.

Enthousiast geworden? Inschrijven kan hier!
Hier vind je de digitale flyer.

Voor Alexander Techniek vragen kun je terecht bij Maaike Aarts.
Heb je nog vragen over de workshop locatie, neem dan contact op met Ina Pieterse.