Huizen

Buiten de geplande vakantieweken (zie agenda) zijn onze woningen te huur voor een vakantie, retraite of andere activiteiten.

“Het Vijverhuis” is een verbouwde “fermette” (typische boerderijvorm in Loraine) met een groot, op het zuiden georiënteerd terrein. Het bevat een keuken/woonkamer met terras en vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en er is ruimte en accommodatie om te kamperen. In de ruime tuin ligt een kleine vanuit de bron gevulde vijver.

 

 

 

 

 

 

“la Grange” is een smaakvol verbouwde hooizolder met twee slaapkamers, woonkamer met groot terras op het zuid-westen, kitchenette en een eenvoudige badkamer.

 

 

 

“Nr. 12” is ook een verbouwde fermette, omgeven door een mooi glooiend terrein en eveneens kampeergelegenheid. Er is een keuken met terras, een  badkamer en twee slaapkamers. boven is er een ruime woonkamer, wat ooit de hooizolder was.

 

 

 

 

 

“La Paquerette” is een vrijstaand comfortabel huis midden in het dorp. Het huis heeft een woonkamer, keuken en drie slaapkamers met zeven bedden.

“Masion de Guy” heeft drie sfeervolle en comfortabele appartementen. De appartementen hebben meerdere bedden, een eigen toilet en badkamer en een eenvoudig zitje. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke luxe woonkamer en keuken.