Huizen

Tijdens de vakantieweken kunnen de onderstaande huisjes en de Safaritent gehuurd worden. Geef je voorkeur aan en Ina helpt een ieder verder aan passende accommodatie. Ook buiten de geplande vakantieweken (zie agenda) zijn onze woningen te huur voor een vakantie, retraite of andere activiteiten.

“Het Vijverhuis” is een verbouwde “fermette” (typische boerderijvorm in Loraine) met een groot, op het zuiden georiënteerd terrein. Het bevat een keuken/woonkamer met terras en vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en er is ruimte en accommodatie om te kamperen. In de ruime tuin ligt een kleine vanuit de bron gevulde vijver.

 

 

 

 

 

 

“la Grange” is een smaakvol verbouwde hooizolder met twee slaapkamers, woonkamer met groot terras op het zuid-westen, kitchenette en een eenvoudige badkamer.

 

 

 

“Nr. 12” is ook een verbouwde fermette, omgeven door een mooi glooiend terrein en eveneens kampeergelegenheid. Er is een keuken met terras, een  badkamer en twee slaapkamers. boven is er een ruime woonkamer, wat ooit de hooizolder was.

 

 

 

 

 

“La Paquerette” is een vrijstaand comfortabel huis midden in het dorp. Het huis heeft een woonkamer, keuken en drie slaapkamers met zeven bedden.

“Masion de Guy” heeft drie sfeervolle en comfortabele appartementen. De appartementen hebben meerdere bedden, een eigen toilet en badkamer en een eenvoudig zitje. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke luxe woonkamer en keuken.

 

 

 

 

 

 

“le Petit Paris” Het woongedeelte van het huisje bestaat uit een gezellige eetkeuken aan de voorzijde en een zitkamer aan de achterzijde, met openslaande deuren naar de grote (500m2) achtertuin. Boven is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

“De Safaritent” staat op een prachtige groene plek in de boomgaard met rondom uitzicht. De tent is van alle gemakken voorzien en heeft twee slaapcompartimenten met een stapelbed voor drie personen en een tweepersoonsbed. De tent is voorzien van een kitchenette met kookplaat, water en een koelkast. Er is een eco-toilet aan de tent en douchen kan in de kampeerbadkamer op het terrein.